1

Van Coole Cardigans tot Gedurfde Denim: Instagramtrends voor winter 2024

instagram-wintertrends2024.jpg

In 2024 draait mode om comfort, met een vleugje nostalgie. Laten we de Instagram-trends van dit najaar induiken en ontdekken hoe jij deze stijlen kunt shoppen op FashionTeam.be

1. Cardigans: comfortabel in laagjes

Waarom kiezen voor basic als je kunt gaan voor een stijlvolle en comfortabele cardigan? Denk aan warme, gebreide stoffen en knopen die zorgen voor een tijdloze look, maar toch veelzijdig blijven. Combineer een mooie cardigan met een aansluitende top en high-waist jeans voor een verfijnde, casual uitstraling die je moeiteloos de dag doorbrengt.

Shop ons aanbod: klik hier

(Bron: @kerifay , @mdfhima en @sonjaptrovska )

2. Double Denim, Dubbel Fun

Ga voor een stijlvolle double denim look zonder in te leveren op comfort. Een losse spijkerhemd gecombineerd met een bijpassende jeans geeft je een relaxte, maar toch trendy uitstraling met een vleugje retro. Perfect voor een casual dag waarop je er toch verzorgd uit wilt zien.

Shop ons aanbod jeansbroeken: klik hier

(Bron: @tamara , @keriyfay en @leasy_inparis)

 

3. Midaxi rokken: tussen midi en maxi


Twijfel je tussen midi en maxi? Dan is de midaxi dé oplossing—Instagram’s favoriete roklengte die perfect is voor elk seizoen. Combineer met alles van dikke truien tot korte bloezen. Hij is net lang genoeg om een dramatische flair toe te voegen, terwijl je toch je nieuwe laarzen kunt showen.

Shop ons aanbod rokken: klik hier

(Bron: @greveghanem@brittanybathgate en @fusunlindner)

Shop nu op FashionTeam.be en maak deze Instagram-trends helemaal van jou!