1

Herbeleef GLOW FASHION & FUN in Middelkerke

4.jpg

Wat een avond bij GLOW Fashion & Fun in Middelkerke! Een succesvol mode-event met de nieuwste winterse trends, fantastische muziek en sfeer, in het iconische Silt. Onvergetelijk!



De eerste editie van GLOW Fashion & Fun in Middelkerke was een absoluut succes. 
Dit unieke fashion event aan de Belgische kust bracht de nieuwste modetrends van dit winterseizoen samen met geweldige muziek en een geweldige sfeer. Het iconische Silt Middelkerke vormde het perfecte decor voor een onvergetelijke avond vol mode, plezier en entertainment.

Bezoekers genoten van een avond vol mode en entertainment, met een schitterende modeshow waarin de mooiste looks en bekende merken werden gepresenteerd. Van trendy streetwear tot chique avondkleding, GLOW Fashion & Fun toonde alles wat je dit seizoen wilt dragen.

Een prachtige locatie met zeezicht

De locatie, Silt Middelkerke, zorgde voor een perfecte achtergrond voor dit stijlvolle event. Dankzij de samenwerking met onze partners FASHIONTEAM, RUFUS, OPTITCHIEN, SPOT40, AXFIN,TELENETOOSTENDE, AXFIN, VOLVO AUTOMOBILIA, werd de avond extra bijzonder en onvergetelijk.

Volg GLOW FASHION & fun op Facebook:

Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates en toekomstige evenementen? Zorg ervoor dat je de  Facebookpagina volgt via deze link. Hier vind je foto’s, video's en aankondigingen, zodat je niets hoeft te missen.

Dank aan iedereen die erbij was

We zijn ontzettend dankbaar voor iedereen die aanwezig was bij GLOW Fashion & Fun. Dankzij jullie was het een fantastische avond vol stijl en plezier! We hebben al heel wat positieve reacties mogen ontvangen, en dat maakt het evenement nog specialer. Jullie enthousiasme en energie zorgden voor een geweldige sfeer die we niet snel zullen vergeten.