1

B.ELITE TORINO ITALIA

229,00 €(TVA incluse)
Heritage leather sneaker - Made In Italy - Gender Neutral

Elite maakte zijn debuut op de Wimbledon-banen in 1981. Oorspronkelijk ontworpen als een hoge tennisschoen, werd het snel populair buiten de baan. Het unieke Made in Italy-ontwerp en de eersteklas materialen maken de B. Elite een tijdloze schoen, die met de jaren alleen maar beter wordt.

Dromen van Turijn, de Open en de tennisstijl van de jaren '80 komen tot leven met de B. Elite Torino Italia. Deze nieuwste versie van de B. Elite-lijn behoudt zijn elegante en minimalistische uitstraling. Gemaakt in Italië, pronkt de sneaker met een volnerflederen bovenwerk met microperforaties op de wreef.

Het detail van koeienhaar suède op het logo weerspiegelt de kleuren van de Mole Antonelliana, het symbool van Turijn, aangevuld met vilten accenten op de tong. Lederen inzetstukken op de hiel en een subtiele wasafwerking geven de schoen zijn kenmerkende Heritage-uitstraling.
MarqueDiadora
couleurBlanc
Numéro d'article200042
Rufus Koksijde8, 8.5, 9, 9.5, 10, 11.5
Rufus Middelkerke7.5, 8, 8.5, 9, 9.5

L'une de nos conseillères en mode se fera un plaisir de vous aider. Nous faisons de notre mieux" de répondre à votre question dans les plus brefs délais.

Livraison gratuite à partir de 50 euros
Remise sur votre prochain achat
Paiement sécurisé avec ingenico