1

Van First Lady Inspiratie tot Must-Have Chic: De Nieuwe Collectie van Due Amanti

Due-amanti-herfst-winter-2024.jpg

Wanneer je denkt aan elegantie en vrouwelijkheid, moet Due Amanti het eerste zijn dat in je opkomt. Ontwerpster Annelies gaf ons een exclusief kijkje in de nieuwe lijn. Denk aan klassieke silhouetten, maar dan met een frisse, jeugdige twist.

Shop Due Amanti bij FASHION TEAM

Kleed je als een First Lady

Geïnspireerd door niemand minder dan de first lady van de Verenigde Staten, belichaamt de Herfst/ Wintercollectie 2024 kracht en gratie.
We hebben het over mantelpakken en viscose satijnen jurken, bloezen en broeken, een stijl die de aandacht trekt—net zoals Kamala Harris dat doet op het wereldtoneel. 
Of je nu een statement wilt maken op het werk of een outfit nodig hebt die moeiteloos overgaat naar de avond, Due Amanti heeft het allemaal.

Mix, Match en Maak Magie

Dit seizoen draait alles om veelzijdigheid. Annelies heeft stukken ontworpen die je kunt mixen en matchen om meerdere looks te creëren. Stel je voor: een slanke broek die je kunt combineren met verschillende bovenstuks, van een chique blouse tot een casual trui, zodat je moeiteloos kunt schakelen van kantoor klaar naar weekend-casual.
De collectie is als een modepuzzel waar alle stukjes gewoon bij elkaar passen.

Techno fabric: je nieuwe reisvriendin

Voor degenen die altijd onderweg zijn, introduceert de collectie een lijn van reisklare kledingstukken in Travel Quality. Deze stukken vervaardigd uit techno fabric voelen net zo luxueus aan als ze eruitzien, en ze zijn kreukvrij. En in combinatie met een vleugje Lurex brengen ze een beetje sprankeling in je travel levensstijl.

Dress It Up or Dress It Down

Eén van de opvallende items? Een viscose satijnen jurk die net zo veelzijdig is als hij verbluffend is. Combineer hem met puntschoenen en een bontjas voor een avondje uit, of trek er een losse trui en sneakers bij aan voor een meer ontspannen, sportieve uitstraling. 

Unieke, zachte knitwear

Due Amanti biedt een ruim assortiment aan naadloze en kleurrijke, zachte knitwear. Combineer ze naar hartenlust met een bijpassende sjaal om je look compleet te maken.
De échte Musthaves voor dit seizoen zijn de dégradée truien. Elke trui is uniek geverfd, die je knitwear net zo speciaal maakt. Het is een detail dat de hele collectie naar een hoger niveau tilt.

Duurzame stijl die blijft

Duurzaamheid is letterlijk verweven in de nieuwe collectie van Due Amanti. De kleuren van de stukken van dit seizoen zijn ontworpen om naadloos over te gaan in de volgende winter, maar dan in zachtere of fellere tinten. Stel je voor dat je bouclé gilets van dit seizoen worden gecombineerd met nieuwe items van volgend winterseizoen. Het is een slimme, duurzame aanpak die je garderobe fris houdt zonder in te boeten op stijl.

Trend Alert: Ton-Sur-Ton

Trendwatchers hebben het allemaal over de must-have look van het seizoen: satijn gecombineerd met knitwear in dezelfde tint. Deze ton-sur-ton combinatie is jouw toegangsbewijs tot een chique, gepolijste ensemble die er moeiteloos verzorgd uitziet. Het beste deel? Het zit allemaal in de details, en Due Amanti heeft het perfect gedaan.

Bestsellers en Felle Kleuren

Op zoek naar iets speels en toch verfijnd? Het bestverkopende thema van de collectie combineert Tafta met Punto Milano stof, wat zorgt voor een frisse kijk op de sportieve look. 
Verlang je naar meer kleuraccent, dan heb je geluk—appelgroen, paars en koraal zijn de highlight tinten van deze wintercollectie. 

Annelies’ Top 4 Favoriete Looks

Annelies ontwierp niet alleen de collectie; ze koos ook haar favoriete looks:

1. Een mouwloze blazer over een witte blouse gecombineerd met donker gewassen jeans—perfect voor een sportieve chique look.
2. De Pinot rode viscose satijnen jurk, gedragen met puntschoenen en een bontjas—pure elegantie.
3. Het roze thema: een pull, blouse met een kraagje, en sneakers—casual maar stijlvol.
4. Een beige Tafta rok gecombineerd met een khaki seamless alpaca trui



Winter Wonder: Jacquard 

Wanneer de temperaturen dalen, blijf dan lekker warm met het Jacquard thema. In combinatie met een comfortabele broek van Raffaello Rossi en Inuikii moon boots

De Herfst/Winter 2024 collectie van Due Amanti heeft alles wat je nodig hebt om het hele seizoen stijlvol te blijven.
Maak je klaar om je garderobe een upgrade te geven.
Houd onze website in de gaten om je te inspireren met nieuwe looks of kom langs in onze boetieks om je te laten adviseren!